VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Na tej strani vas obveščamo katere vaše osebne podatke spremljamo in jih uporabljamo v namene izboljšanja uporabniške izkušnje.

V kolikor menite, da niste podali osebne privolitve za prejemanje e-obvestil, oz. se ne strinjate s spodaj napisanimi informacijami, nas prosimo obvestite na poletnivklop@gmail.com in zahtevajte izbris ali spremembo vaših podatkov iz baze podatkov.

Katere podatke zbiramo na spletni strani in za kaj?
Za namen statističnih podatkov in optimizacije uporabniške izkušnje uporabljamo na spletni strani poletnivklop.si orodje Google Analitik, ki beleži obisk spletne strani po IP naslovu računalnika, preko katerega dostopate. Podatki, ki jih razkriva IP podatek posameznega računalnika najdete na straneh informacijskega pooblaščenca TUKAJ. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo vaših podatkov v zgoraj omenjenih primerih. Podatke obdelujemo v splošne namene ročnega sledenja beleženja obiska na spletni strani in niso uporabljeni za avtomatsko profiliranje.

Katere podatke zbiramo preko vpisnice in za kaj?
Vpisnica vsebuje osebne podatke udeležencev projekta Poletni vklop, z uporabo teh pa soglašajo starši oz skrbniki z neposredno privolitvijo ob vpisu. V kolikor privolitev ni podana se otrok varstva ne more udeležiti. Podatke na vpisnici bomo uporabljali izključno za učinkovito in varno izpeljavo počitniških aktivnosti in varstva vseh udeležencev. 

UKREPI in INFORMACIJE:

1. Pravica privolitve
Z ustno, pisno privolitvijo ste se strinjali, da boste prejemali od nas e-obvestila. Ob predaji vpisnice na program Poletni vklop ste podali soglasje tudi o uporabi vaših osebnih podatkov oz. podatkov vašega otroka, varovanca, za namen elektronskega obveščanja, učinkovite in varne izpeljave projekta Poletni vklop. V obvestilih vas obveščamo o programu in ostalih nujnostih, potrebnih za izpeljavo projekta Poletni vklop.

2.  Pravica do odjave od obveščanja in izbris podatkov
Z vsakim prejetim e-obvestilom imate možnost takojšne odjave iz sistema e-obveščanja in izbrisa podatkov, ki jih hranimo o vas. To storite tako, da na naš elektronski naslov poletnivklop@gmail.com ali preko pošte na ZIC VRHNIKA, Tržaška cesta 9, 1360 Vrhnika, pošljete sporočilo z zahtevo po izbrisu iz naše baze obveščanja. Vašo zahtevo bomo upoštevali in vas o izbrisu tudi obvestili. 

3. Dodatni, ne-nujni ukrepi za zaščito spletišča
V letu 2020 smo na spletno stran namestili SSL varnostni certifikat, ki omogoča enkripcijo strani, kar pomeni težji pogoj za vdor na stran ter posledično večjo varnost vaših podatkov.

4. Kdo vidi moje osebne podatke, ki se jih namenja v trženjske namene obveščanja?
Z vašimi podatki upravlja organizator projekta Poletni vklop in upravljalec spletišča. Zbrani podatki pa se nahajajo na sedežu Zavoda Ivana Cankarja Vrhnika, za kulturo, šport in turizem Vrhnika, na Tržaški cesti 9, 1360 Vrhnika.

5. Pravica do vpogleda osebnih podatkov, ki se jih namenja v trženjske namene obveščanja?
Če kot posameznik želite, da preverimo ali o vas zbiramo osebne podatke in katere, lahko to pisno zahtevate preko elektronski pošti (poletnivklop@gmail.com) ali pisno preko pošte (ZIC Vrhnika, Tržaška cesta 9, 1360 Vrhnika). Zahtevate lahko tudi spremembo vaših podatkov (npr. v primeru zamenjave e-naslova za obveščanje).

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam ali v tretje države, razen v primerih, ki jih določa zakon, kar se nanaša predvsem na primere, če bi podatke zahtevale za to pooblaščene osebe oziroma organi.